Wat doen wij?

 Coaching

Wij coachen zowel volwassenen, kinderen als gezinnen. In het coachtraject trachten wij samen bepaalde doelstellingen op het ritme van jou en/of je gezin te bereiken. 
Vanuit een rugzak aan ervaring, continue opleiding en een eerlijke houding, trachten wij de levenskwaliteit van u, uw kind of uw gezin te optimaliseren. 
Nood aan hulp, een goed gesprek of een zetje in de juiste richting. Dan ben je steeds welkom in 't Knaplab of Het coachhuis en wij kijken graag wat we voor u kunnen betekenen. 

Bij nood aan extra psychologische of andere hulp verwijzen we steeds door naar een daarvoor opgeleide deskundige.

Bijles & huiswerkbegeleiding

Wij begeleiden leerlingen uit de lagere school, we ondersteunen in vakspecifieke vaardigheden zoals rekenen of taal. Maar ook het leren hanteren van een juiste studiemethode en planning leren maken, kan bij ons begeleid of ondersteund worden.
Wij begeleiden jongeren in hun ontwikkeling van studievaardigheden, enkele specifieke vakken op aanvraag en helpen graag bij het creƫren van een juiste studiehouding en planning.
We begeleiden universiteit/ hogeschoolstudenten richting zijn of haar juiste studieaanpak en helpen bij het maken van een planning op maat.

Coach+

Wij coachen en begeleiden personen die nood hebben aan extra ondersteuning bij het zelfstandig leren leven in onze maatschappij. 
Wij gaan op weg met mensen die uit een bijzonder of inclusief  onderwijs  komen en de stap in de volwassen wereld moeten zetten.
Maar ook jongeren die met vragen zitten over alleen gaan wonen, werk  zoeken en het beheren van financiĆ«le middelen kunnen aanspraak maken op deze begeleiding.
We trachten steeds samen op zoek te gaan naar het leven, de stijl en de hulp die jij nodig hebt en die vooral bij jou past.